Tuesday, 23 December 2014

Segmen #5ApplikasiAndroidPilihanSaya

Cik Karimah tag Cik Iman pulaks ehehehe

Pandai ye cari Cik Iman. Tapi Cik Iman ada satu problem je. Cik Iman tak reti macam mana nak screenshot apps dari phone Cik Iman (phone murah la katakan) @_@;;;; Amik dari google leh tak ekekeke (screenshot laptop je T_T)

Apa ek apps yang Cik Iman suka pakai~

1. Instagram


Nie penting untuk mak-mak macam Cik Iman. Bukan gambar Cik Iman yang diletak. Letak gambar Iman Jr aje lebih wakakaka. Nanti dia dah besar, dia leh tengok balik gambar dia masa kecik kan kan kan? (Logik tak alasan)

2. Whatsapp


Nie time tak de top up SMS, berwassap la kita kat tempat Wi-Fi free ekekee

3. Vine-App


Sekarang trend nak tengok video cepat je keje. So Vine tu penting la kan. 

4. Google Translate


Walaupun Cik Iman nie nama je degree Bahasa Inggeris tapi B.I memang tunggang langgang so apps nie penting time Cik Iman terdesak.

5. Facebook


Facebook nie sekadar nak tengok update keluarga dan kawan je. Cik Iman malas nak update sana. Cik Iman suka update sume benda kat Blogger agagaga

Cik Iman tag~
(balik-balik orang sama yang di-tag)