Tuesday, 23 December 2014

Giveaway untuk Bloggers



Segmen #5ApplikasiAndroidPilihanSaya

Cik Karimah tag Cik Iman pulaks ehehehe

Pandai ye cari Cik Iman. Tapi Cik Iman ada satu problem je. Cik Iman tak reti macam mana nak screenshot apps dari phone Cik Iman (phone murah la katakan) @_@;;;; Amik dari google leh tak ekekeke (screenshot laptop je T_T)

Apa ek apps yang Cik Iman suka pakai~

1. Instagram


Nie penting untuk mak-mak macam Cik Iman. Bukan gambar Cik Iman yang diletak. Letak gambar Iman Jr aje lebih wakakaka. Nanti dia dah besar, dia leh tengok balik gambar dia masa kecik kan kan kan? (Logik tak alasan)

2. Whatsapp


Nie time tak de top up SMS, berwassap la kita kat tempat Wi-Fi free ekekee

3. Vine-App


Sekarang trend nak tengok video cepat je keje. So Vine tu penting la kan. 

4. Google Translate


Walaupun Cik Iman nie nama je degree Bahasa Inggeris tapi B.I memang tunggang langgang so apps nie penting time Cik Iman terdesak.

5. Facebook


Facebook nie sekadar nak tengok update keluarga dan kawan je. Cik Iman malas nak update sana. Cik Iman suka update sume benda kat Blogger agagaga

Cik Iman tag~
(balik-balik orang sama yang di-tag)



Simple Giveaway by MISSEZZATIE



GA SIMPLE ~ PLANNER ISLAM 2015



simple giveaway by Licha



SEGMEN: Kapas Putih January 15 Bloglist


Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun


Assalammualaikum..
Sempena dah hujung tahun ni rasa nak buat Segmen lak. Tujuan Segmen ini diadakan untuk kita semua saling berkenalan, memudahkan kita blogwalking dan sekaligus meningkatkan trafik blog dan menambahkan Follower di blog masing-masing. Jadi tunggu apa lagi, jom join beramai-ramai yer.

Syarat-Syarat Penyertaan

1- Follow Blog ini
2- Like Facebook Page Blog ini di Sidebar Jika Sudi.
3- Segmen ini akan tamat pada 30 Disember 2014.
4- Korang hanya copy coding dibawah dan paste kan di ruangan html di blog korang dan tinggalkan link entry korang di ruangan komen kat bawah ni.

tu jer simple kan.. Selamat Bersegmen dan Berblogwalking.